10. februar 2010

Pasta med reker og chili


En nydelig rett som fikk det til å dufte av sydligere strøk i hele huset!

4 porsjoner

300 g fullkornspasta
1 rød chili
4 fedd hvitløk
1/2 rød paprika
8 cherrytomater
1/2 boks rucola
revet skall av en halv sitron
en stor boks reker i lake (ca 400 g)
50 g revet parmesan
salt og pepper

Kok pasta i lettsaltet vann og la den renne godt av i et dørslag. Ta vare på 1 dl av kokevannet. Rens og finhakk chili og hvitløk. Skjær paprika i terninger og grovhakk rucola. Del tomatene i biter. Fres hvitløk, chili og paprika i 2 ss olje på ganske svak varme. Tilsett tomat og rucola og la det surre noen minutter. Ha i kokevann etter pastaen. Skyll rekene godt og bland dem i panna sammen med sitronskall . Smak til med salt og pepper og bland inn pasta. Varm opp uten at det koker og bland til sist inn revet parmesan. Server.


Ingen kommentarer: