3. februar 2010

Osteburger med grønnsaksfres


4 porsjoner

1 løk
2 fedd hvitløk
400 g karbonadedeig
1 egg
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
2 ss potetmel
4 ss yoghurt naturell
50 g revet ost

Finhakk løk og hvitløk og bland det godt med karbonadedeigen sammen med resten av ingrediensene. Form fire store burgere og stek dem i olje på middels sterk varme i stekepanne til de er gjennomstekte.

6 kokte poteter
6 sjampinjonger
10-12 sukkererter
10-12 cherrytomater
4 brødskiver/evt. hamburgerbrød

Del potetene i terninger og soppen i mindre biter. Del sukkererter og tomater. Stek poteter og sopp i en litt smør/olje i en panne. Tilsett sukkererter og helt mot slutten tomater. Krydre med salt og pepper.

Legg de ferdigstekte burgerene på brødskivene/hamburgerbrødene, evt. med salat og litt dressing. Server med grønnsakene og ketchup.


Ingen kommentarer: