3. februar 2010

Ovnsstekt laks med nudler


4 porsjoner

4 laksefileter (á ca 125 g)
3 pakker nudler (med kyllingsmak)
2 gulrøtter
150 g sukkererter
1/2 brokkoli i små buketter
1 rødløk
en bit purre
ca. 1 ss soyasaus
salt
pepper
lime/sitron

Legg laksefiltene på bakepapir på en stekeplate. Drypp over litt lime-/sitronsaft og krydre med salt og pepper. Stek ved 200 grader. (Frosne fileter trenger 20-30 minutter).

Lag nudlene etter anvisningen på pakka. Spar litt på krydderet. Kutt purre og gulrot opp i tynne strimler og løken i tynne skiver. Varm litt olje i en panne og surr grønnsaken til de er knapt møre. Tilsett ferdigkokte nudler og smak til med soyasaus, salt og pepper. Server med laksefiletene.


Ingen kommentarer: