30. januar 2010

Laksesuppe



1 gulrot
1/2 purre
en liten bit sellerirot
1 kløft hvitløk
smør
1 liter vann
1 grønnsaksbuljonterning
2 ss tomatpuré
400 g laksefilet
1 dl matyoghurt
salt

Kutt gulrot, purre og sellerirot i tynne strimler. Hakk opp hvitløken. Smelt litt smør i en kjele og tilsett grønnsakene. Fres et par minutter og tilsett tomatpuré. La den frese med en liten stund. Tilsett vann og grønnsaksbuljong, kok opp og la koke noen minutter. Skjær laksen i biter og legg dem i suppa. La det hele trekke på svak varme i 10 minutter. Tilsett yoghurt og smak til med salt. Server med rundstykke ved siden av.

Godkjent av hele familien.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hei Du hadde lagt ut en oppskrift av en gryte med nakkekoteletter,sylteagurk,epler(?),creme fraice m.m.Den er nå borte.
Jeg lagde den noen ganger og den var utrolig god.Kunne du ha sendt den til meg eller lagt den ut på nytt.Klem