Litt uvanlig for meg å servere guacamole ved siden av wok, men det var godt det også!
4 porsjoner
4 kyllingfileter
1/2 blomkål
1 brokkoli
2 gulrøtter
1/3 purre
1 rødløk
6 sjaminjonger
12 sukkererter
salt
pepper
litt soyasaus
Guacamole
1 avocado
1 fedd hvitløk
saft fra en halv lime
4 store spiseskjeer kesam
salt og pepper
Begynn med guacamolen: Riv hvitløken, mos avocadoen og bland begge deler med lime og kesam. Smak til med salt og pepper.
Skjær kyllingen i strimler, del blomkål og brokkoli i små buketter og kutt opp resten av grønnsakene. Stek først kyllingen i litt olje til den skifter farge. Ta den opp og stek grønnsakene noen minutter til de begynner å bli litt møre. Tilsett kyllingen og stek til den er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper. Server med guacamole og ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar